Skip to main content

MALZEMELER:

-1 küçük paket margarin (yumuşak, 125 gr.)

-2 yumurta akı

-2 kahve fincanı şeker

-Yarım paket vanilya

YAPILIŞI:

1- Cam veya Porselen bir kasede yağ karıştırarak beyazlatılır.

2- İki kahve fincanı şeker, aynı miktar su ile kaynatılıp koyulaştırılır.

3- İki yumurta akı bir tencerede çarpılıp katı kar haline getirilir.

4- Kaynar şurup dökülüp hızla karıştırılır.

5- Ilınınca kaşık kaşık yağa ilave edilir. (Tencere dibinde kalan şurup katılmaz.) Vanilya konur.

6- Bu krem pastaların üzerini süslemede kullanılır.

Not: Yağlı kreme, 1 çorba kaşığı elenmiş kakao katılıp tadı ve görünüşü değiştirilerek kullanılabilir.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]