Skip to main content

MALZEMELER:

-4- 5 su bardağı un

-1 büyük paket margarin (yumuşak, 250 gr.)

-4 kaşık yoğurt

-2 yumurta (1 tanesi üzerine sürmek için ayrılacaktır)

-Susam, çörekotu

-Tuz

YAPILIŞI:

1- Un elenir. Ortasına yağ, yoğurt, tuz, yumurta konup yoğrulur.

2- Ceviz büyüklüğünde parçalara ayrılır. Yuvarlanarak ince çubuklar yapılır. Birbirine dolanıp tepsiye dizilir.

3- Üzerine yumurta sarısı sürülüp susam çörek otu serpilir. Orta hararetli fırında pişirilir.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]