Skip to main content

MALZEMELER:

-9 çorba kaşığı şeker

-9 çorba kaşığı irmik

-1 litre süt

-1 /4 küçük paket margarin (30 gr.)

-2 çorba kaşığı hindistan cevizi rendesi

-Yarım paket vanilya

YAPILIŞI:

1- Bakır bir tencerede süt ve şeker kaynatılır.

2- İrmik serpilerek karıştırılır.

3- Kaynayıp koyulaşınca ateşten alınır.

4- 1 /4 küçük paket margarin ve 1 çorba kaşığı hindistan cevizi rendesi ve vanilya katılıp karıştırılır.

5- Su veya gülsuyu ile ıslatılmış yuvarlak kalıba boşaltılır.

6- Buzdolabında 5- 6 saat veya bir gece bırakılır.

7- Büyük bir tabağa ters çevrilip üzerine hindistan cevizi rendesi serpilir.

Not: Puding kalıba boşaltılırken arasına tarçınlı ceviz de konabilir.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]