Skip to main content

MALZEMELER:

-2 soğan

-3 çorba kaşığı sıvı yağ

-1 çorba kaşığı un

-4 çorba kaşığı şehriye

-1 su bardağı süt

-Yarım demet maydanoz

-6 su bardağı et suyu veya su

-Tuz-Karabiber

YAPILIŞI: 1- Yağ ile ince doğranmış soğan hafif sararıncaya kadar kavrulur.

2- Un ilave edilir. 1- 2 defa karıştırılır. Et suyu veya su konur, tuz atılır.

3- Kaynayınca şehriye ilave edilir.

4- Şehriyeler pişince doğranmış maydanoz ve daha sonra da süt ilave edilir.

İstenirse karabiber serpilir.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]