Skip to main content

(Hint ikramı)

MALZEMELER:

-4 soğan

-4 çorba kaşığı un

-2 yumurta

-1 şişe ketçap veya 2- 3 kaşık biber salçası

-Kızartmak için 1 bardak zeytinyağ veya ayçiçek yağı

-Tuz ve karabiber

YAPILIŞI:

1- Soğan yarım halka şeklinde doğranır. Un, yumurta, tuz, karabiber konup karıştırılır.

2- Kızgın yağa kaşık kaşık dökülüp kırmızı renkte kızartılır.

3- Ketçap veya biber salçası ile servis yapılır.

KISA BİLGİ:

Yeşil soğandaki C vitamini kuru soğanın iki katıdır.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]