Skip to main content

Pratik Kumpir

Yazar 16 Şubat 20086 Comments1 min read

Malzemeler:
6 -8 adet patates
1 /2 su bardağı süt
2 yemek kaşığı tereyağveya margarin
100 gr kaşar
1 paket garnitür(yoksa 1 adet havuç,100 gr bezelye haşlanmış)
Varsa sosis, sucuk
Kornişon turşu
tuz

Yapılışı:6 -8 adet patates kabukları soyulup düdüklü tencerede 10 dk haşlanır.Haşlanan patatesler ezilir.İçine yağı ,tuzu ve sütü ilave ederiz.Bu karışımı bir tepsiye yayalım üzerine garnitürü ,sosis ,sucuk ve rendelenmiş kaşarı serperlim.10dk 180 derece fırında pişirelim.Sıcak servis edelim.Yanında arzuya göre turşu,kepcap ve mayonez sunabiliriz.Afiyet olsun…

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]