Skip to main content

Malzemeler:
1 paket makarna
1 yemek kaşığı margarin
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Yeteri kadar tuz ve su

Yapılışı:Bir tencereye yağı koyun.Sonra makrnayı ve kavurun.Makarnalar kızarana kadar kavrun.TUzunu ve suyunu koyun.Suyu makarnanın bir parmak üstüne çıkacak şekilde koyun.Suyunu çekene kadar pişirin.Makarnayı süzmediğimiz için daha protein ve karbonhidratı kaybetmiyecek. Oyüzden daha sağlıklı yanında yoğurt veya istediğiniz herhangi bir sosla servis edebilirsiniz.Afiyet olsun…

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]