Skip to main content

Malzemeler: 
6 yufka
İÇİ İÇİN:
250 gr.kıyma
4 domates rendesi
1 adet soğan
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı tereyağ
Yarım bardak ılık su
1 çay kaşığı tuz, karabiber
SOSU İÇİN:
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 su bardağı ılık su
1 tatlı kaşığı nane
Kırmızıbiber,tuzYapılışı:Kıymayı,yağı,soğanı,rendelenmiş domatesi ve sarımsağı kavurup içi hazılayın.Sonra yufkaları ikiye bölün ve hazırlamış olduğumuz harcı yay rulo şelinde sarın.Ve kesin fırın tepsisine dizin ve pişirin.Çıkınca üstüne bir yemek kaşığı margarin ve 1 bardak su ile hazırlanmış sıvıyı dökün sonrada yoğurtlu sosu.Afiyet olsun…

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]