Skip to main content

MALZEMELER:

-2 su bardağı yoğurt

-3 yumurta

-1 çay kaşığı kabartma tozu

-Küçük bir kalıp beyaz peynir

-2- 3 çay kaşığı tuz

-Aldığı kadar un

-Kızartmak için ayçiçek veya zeytinyağ (2 su bardağı)

YAPILIŞI:

1- Rendelenmiş peynir, yoğurt, yumurta, tuz ve kabartma tozu karıştırılır.

2- Aldığı kadar elenmiş un ile çok yumuşak bir hamur yapılır.

3- Bolca unlanıp 1 cm. kalınlığında açılır. Üç parmak genişliğinde karelere kesilir.

4- Kızgın yağda hafif sallanarak kızartılır. Fazla yağı çekmesi için kağıt üzerine çıkarılır.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]