Skip to main content

MALZEMELER:

-3 yumurta

-1 su bardağından 1 parmak eksik Pudra şeker

-2 su bardağı ve 2 çorba kaşığı ilave un

-1 küçük paket ve 1 parmak ilave margarin (150 gr.)

-Limon kabuğu rendesi

-Yarım paket vanilya

YAPILIŞI:

l-Fırın tepsisine parşömen kağıdı yayılır. Yağlanır, unlanır. Fırın yakılır.

2- Porselen bir kasede yağ ile pudra şeker karıştırılıp krem haline getirilir.

3- Yumurtalar birer birer kırılır. Limon kabuğu rendesi vanilya ve elenmiş un konup karıştırılır.

4- Ucuna kalem çapında düz huni takılmış krema torbasına doldurulup tepsiye 5- 6 cm uzunluğunda sıkılır.

5- Orta hararetli fırında pişirilir. Kağıttan kırmadan dikkatli çıkarılır.

Not: Kedi dili, dondurma ile ikram edildiği gibi krema ve meyvelerle pratik pastalar da yapılır.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]