Skip to main content

MALZEMELER:

-150 gr. sütsüz çikolata

-Yarım küçük paket margarin (65 gr.)

YAPILIŞI:

1- Çikolata ve margarin bir tabağa konur.

2- İçinde kaynar su bulunan başka bir kabın üzerine oturtularak eritilir. İyice karıştırılır.

3- Ilınınca pastanın üzerine dökülerek bıçakla yayılır. Buz dolabında dondurulur. Sonra üzeri istenen bir krema ile süslenir. (krem şanti veya yağlı krem ile.)

Not: Çikolatalı pasta cilası ile şuala krem ve ekler pastasının üzeri de kaplanır.

KREM ŞANTİNİN HAZIRLANMASI

MALZEMELER:

-1 su bardağı çiğ süt kaymağı

-2 çorba kaşığı pudra şeker

-Vanilya

YAPILIŞI:

1- Porselen bir kaseye çiğ süt kaymağı, pudra şeker, vanilya konur.

2- Telle çarpılarak koyulaştırılır. (Fazla karıştırmayınız; bozulur.)

3- Tatlı ve pastalarda kullanılır.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]