Skip to main content

MALZEMELER:

-3 yumurta akı

-4 kahve fincanı şeker

-1 su bardağı hindistan cevizi rendesi

-1 çorba kaşığı patates nişastası

-Yarım paket vanilya

-1 tatlı kaşığı sirke

YAPILIŞI:

1- Yumurta akları şeker ile bakır bir kapta çarpılarak kar haline getirilir. (Damlaların şekilleri kaybolmaması gerekir.) Sirke konur, biraz daha çarpılır.

2- Nişasta, vanilya ve hindistan cevizi rendesi ilave edilip kaşıkla karıştırılır.

3- Parşömen kağıdı yayılmış tepsiye kaşıkla kümeler halinde konur.

4- Hafif hararetli fırında kurutarak uzun süre pişirilir.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]