Skip to main content

MALZEMELER:

-Yarım su bardağı pudra şeker

-1 küçük paket margarin (yumuşak-125 gr.)

-2 çorba kaşığı kakao

-4 yumurta akı

-200 gr. krem şanti

YAPILIŞI:

1- Margarin ile kakao iyice karıştırılır.

2- Yumuşak akları çarpılıp kar haline getirilir. Kaşık kaşık kakaolu yağa ilave edilir.

3- Krem şanti pudra şekerle karıştırılır. (Fazla karıştırılmaz; çünkü bozulur.)

4- Hepsi birine karıştırılıp ıslak buz kalıbına boşaltılır. Buzdolabında dondurulur. İstenen biçimde dilimlenir.

Not: İçine dövülmüş fındık, fıstık da konabilir.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]