Skip to main content

MALZEMELER

4 kişilik
1 çay bardağı pirinç
2 adet yufka
2 adet tavuk göğsü
1 demet maydanoz
1 su bardağı galeta unu
1 fincan kuru nane
2 bardak soya yağı
kırmızıbiber
karabiber
tuz

HAZIRLANIŞI

Tavuk göğsünü haşlayın ve etlerini didin. Pirinci de haşlayın. Tavuk eti, kuru nane, pirinç, ince kıyılmış maydanoz, karabiber, kırmızıbiber ve tuzu iyice karıştırın. Yufkaları sigara böreği şeklinde kesin ve hazırladığınız harcı bunlara doldurup sigara böreği şeklinde sarın. Kızgın soya yağında galeta ununa batırarak kızartın. Üzerine yağda yaktığınız kırmızıbiberi dökün, servis yapın.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]