Skip to main content

Havuc salatasi

Yazar 24 Aralık 2007No Comments1 min read

Havuc salatasi basit bir salata da olsa, bazen ozellikle kisin yemesi gercekten guzel ve saglikli 🙂

Malzemeler

  • 1 adet orta boy kırmızı lahana
  • Sirke
  • Kaya tuzu
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 2-3 diş sarımsak (istenirse)

Yapilisi:

1. Kırmızı lahana yıkanıp doğranır, iri tuzla ovulur. Kavanoza alınıp üzerine sirke konur ve zeytinyağ gezdirilir. Kavanozun ağzı sıkıca kapatılıp 1-2 gün buzdolabında bekletilir.
2. Havuçlar rendelenir. Üzerine kırmızı lahana turşusu ve zeytin konur. Üzerine zeytinyağı, limon ve tuz ile hazırlanan sos dökülür.
Afiyet olsun.

Diger resimli yemek yariflerini okumak isterseniz Anne Kedi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]