Skip to main content

Malzemeler:
2 ½ lt et suyu (10 bardak)
3-4 adet sogan
2 yemek kasigi tereyağı veya margarin
2 yemek kaşığı un
Terbiyesi:
2 yumurta sarısı
1/2 lt süt (2 bardak)

Yapılışı:Soğanları ayıklayıp ortadan ikiye keserek ince yarim halkalar halinde doğrayın.Tereyağla beraber biraz kavurun. Un katıp 2-3 dakika karıştırın. Et suyu koyup 30 dakika yavas yavas kaynatın.Çırpılmış yumurtayı katarak bir iki taşım kaynatıp ateşten indirin.Üzerine rendelenmiş kaşar serperek servis edin.Afiyet olsun…

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]