Skip to main content

Malzemeler:
1 su bardağı kurufasulye
1 su bardağı barbunya
3 domates Soy ve doğra
1 yemek kaşığı salça
1 tavuk tablet
1 çay bardağı sıvı yağ
2 kuru soğan
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı şeker
Tuz ve toz biber
Üstüne bir parmak çıkana kadar su

Yapılışı:Kuru fasulye ve barbunya 30-40 dk haşlanır.Yemeğimizi pişirmek için düdüklü tencere kullanıcağız.Tencereye yağı,soğanı ve sarımsağı koyalım biraz kavuralım.Ardından fasulyeleri,salçayı,domatesi.tuzu ve kalan tüm malzemeleri koyun.Suyu üstüne bir parmak çıkacak şekilde koyun 40 dk pişirin.Bu yemek tarifi anneme ait kuru fasulye ile barbunya birleşince harika bir tat çıkıyor.Annecim ellerine sağlık.Sizlerede afiyet olsun…

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]