Malzemeler: 1/2 su bardağı tavuk suyu 1 su bardağı süt 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı un 2,5 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı kırmızı pul biber, 1 kase galeta tozu Yapılışı:Tavuğu haşlayıp küçük parçalar halinde didikleyin. Sos için tereyağ ve unu hafif pembe kavurun. Süt ve tavuk suyunu ilave ederek muhallebi kıvamında pişirin. Ateşten alıp ılınınca yumurtayı kırıp iyice karıştırın. Tavuk etleri, pul biberi ve tuzotu ekleyin. Yufkaları 4 parçaya bölerek üzerine beşamel soslu tavuktan sürün. Galeta tozuna bulayın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. 200 derece fırında 30 dakika pişirin.Afiyet olsun…
Son Yazılar
- Türkiye, ABD’den Sonra Dünyada En Fazla Dizi İhraç Eden Ülke Oldu
- Fantasİstanbul Film Festivali Yarın Başlıyor
- SOSYAL MEDYA ERKEKLERİ ÇÖP
- GastroAntep Açılış Programı Yapıldı – Begümce!
- Uzakrota Global 2024, 15 Kasım’da İstanbul’da Toplanacak
- Katar’ı Farklı Açıdan Keşfedebileceğiniz 4 Doha Bus Turu
- Victoria’s Secret modeli Bianca Balti kansere yakalandı
- Efes Antik Kenti’nde Gece Konserleri 22 Eylül’de Başlıyor!
- Kanada’da yapılan çalışmaya göre tek doz maymun çiçeği aşısı yüzde 58 etkili
- Konserlerin Ücretsiz Olduğu 14. Phaselis Festivali, 24 Eylül’de Başlayacak
Etiketler
Son Yazılar
Son yorumlar
- Yeniden Doğuş .. 26.02.2011 için M. Kaan METE
- Devran Çağlar coşkusu… için M. Kaan METE
- ASLAN SÜTÜ RAKI için Berk Yıldırım
- Sırf Keyif için .. Sevie ‘ ye ithafen .. için Begüm METE
- Sırf Keyif için .. Sevie ‘ ye ithafen .. için Seviye
Son yorumlar