Skip to main content

Muzlu Kek

Yazar 02 Aralık 2007No Comments1 min read

Muzlu Kek tarifi:

Malzemeler

  • 2 yumurta (oda sıcaklığında)
  • 1 su bardağı toz şeker
  • ¾ su bardağı sıvıyağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • ½ su bardağı süt
  • 2 su bardağı un (elenmiş)
  • Küçük doğranmış 1 olgun muz

Yapilisi

1. Yumurtalar çırpılır, şeker ilave edilir, eriyene kadar çırpılır.

2. Sırasıyla sıvıyağ ve süt ilave edip çırpılır.

3. Elenmiş un ve kabartma tozu eklenir, iyice karıştırılır.

4. En son doğranmış muzlar eklenip kaşıkla karıştırılır.

5. Önceden 170 dereceye ısıtılmış fırında pişirilir.

Afiyet olsun.

Diger resimli yemek yariflerini okumak isterseniz Anne Kedi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]