Skip to main content

YAPILIŞI:

1- 3 patlıcan soyulup halka halka dilimlenir. Tuzlu suda yarım saat bekletilir, yıkanıp kurulanır.

2- İki yumurta kadar beyaz peynir rendelenir, doğranmış maydanoz, 1 yumurta karıştırılır.

3- Bir dilim patlıcana az miktar peynir karışımı sürülüp, ikinci dilim üzerine kapatılır. İki taraf unlanır.

4- Kızgın yağda kızartılıp fazla yağı çekmesi için kağıt üzerine alınır.

KISA BİLGİ:

Beyaz peynir sindirimi kolaylaştırır. Her gün bir kibrit kutusu kadar peynir yenmelidir.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]