Skip to main content

Abone ol Eşi Aylin Kontente’yle birlikte yıllardır Güldür Güldür programında seyirci karşısına çıkan Alper Kul ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Güldür Güldür Show programı yeni sezonuna başlıyor. Beş’er Beşer adıyla başlayıp İnsanlar Alemi ve sonra da Güldür Güldür adıyla devam eden programın proje oluşturucusu olan Alper Kul, ilk bölümden bu yana da Güldür Güldür Show kadrosunda rol alıyordu. Eşi Aylin Kontente Kul da İnsanlar Alemi döneminde katılan Alper Kul ayrılık kararını, Instagram hesabında yaptığı şu açıklamayla duyurdu:”Canlarım benim. Alkışınız, eğlenceniz bol olsun. Turneler kolay geçsin, anılar efsanevi olsun. Efendim ben bu sezon Güldür Güldür ailemle birlikte ekranlarınızda olamayacağım. Affınıza sığınarak, bu seneyi pas geçiyorum. Tüm ekibimi ve izleyicilerimizi hasretle, sevgiyle ve hürmetle kucaklıyorum.”

ALPER KUL GÜLDÜR GÜLDÜR’DEN NEDEN AYRILDI?

Bu sene Onur Buldu ile Ecem Erkek’in geri dönüş yaptıkları Güldür Güldür’de, Alper Kul’un neden ayrılık kararı aldığı merak konusu oldu. Bu soruyla ilgili özel bir açıklama henüz gelmedi. Aylin Kontente ise eşinden ayrı olarak ilk kez Güldür Güldür sahnesinde yer alacak.

Haber Kaynağı

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]