Skip to main content

Viyana Gezi Rehberi 2024: Şehrin En İyi Noktalarını Keşfedin

Last Updated on 10 Temmuz 2024 by Turizm GünlüğüVienna, her zaman hareket halinde olan bir şehir ve bu Viyana Gezi Rehberi 2024 şehirdeki en son güncel bilgileri size sunuyor. Yepyeni bir gezi programı, dünyanın en yaşanabilir şehri olan Viyana’nın heyecan verici mahallelerinde yarım gün süren etkinlikler sunuyor. Viyana’nın yemek sahnesini zenginleştiren restoranlar ve kafelerin yanı sıra, turistlerin ziyaretini zenginleştirecek yeni ‘Aksiyonizm Müzesi’ne dair bir tanıtım da yer alıyor. Keyifli okumalar…Viyana Gezi Rehberi 2024: Bu rehberde Viyana’nın en iyi turistik noktalarını sizler için derledik:

Viyana Gezi Rehberi: Şehrin En İyi Noktalarını Keşfedin
Viyana’nın Mahallelerini Keşfedin

Viyana'nın Mahallelerini KeşfedinViyana’nın Mahallelerini KeşfedinYeni ve heyecan verici gezi planımız, ziyaretçileri Viyana’nın dört özel mahallesine yönlendiriyor. Tüm bu mahalleler, şehir merkezine yürüme mesafesinde bulunuyor. Bu gezi planı, Viyana’nın klasik simgelerini ziyaret etmenin yanı sıra, şehrin otantik ve çok yönlü yaşam tarzını deneyimlemek isteyen herkes için uygun. Viyana’nın Mahallelerini Keşfedin

Yemek Kültürüne Dair Haberler

Viyana'nın kalbine giden yol mideden geçer: Mutfak dünyasındaki yeniliklerViyana’nın kalbine giden yol mideden geçer: Mutfak dünyasındaki yeniliklerYerel yemek kültürünü keşfetmek, genellikle gezginler için listenin en üst sıralarında yer alır. Viyana’nın canlı yeni restoranları, barları ve kafeleri hakkında bilgileri bir araya getirdik. Müşterilerinizin bir sonraki Viyana ziyaretlerinde mutlaka radarlarında olması gereken mekanlar! Viyana’nın kalbine giden yol mideden geçer: Mutfak dünyasındaki yenilikler

Yeni Açılış: Viyana Aksiyonizm Müzesi

Viyana Aksiyonizm MüzesiViyana Aksiyonizm MüzesiMart 2024’ten bu yana, Viyanalı Aksiyonizm – Avusturya’nın 20. yüzyıl sanatına en önemli katkısı – resmi olarak şehir merkezinde kendi müzesine sahip. Viyana’nın yeni ‘Aksiyonizm Müzesi’, bu radikal sanat hareketinin çok yönlü doğasını geçici sergiler aracılığıyla keşfediyor. İpucu: Bir Viyana Uzmanı olarak, müzeye ücretsiz giriş hakkınız bulunmaktadır.
Viyana Aksiyonizm Müzesi

Viyana’da Tuna Nehri Kenarında Bir Gün

Viyana Tuna Nehri'nde dinlenmeViyana Tuna Nehri’nde dinlenmeŞehir sıcak olduğunda bile serinleyebileceğiniz yerler her zaman vardır! Müşterileriniz, Tuna Nehri boyunca yer alan halka açık alanlarda ve plaj barlarında vakit geçirebilir. Bu noktalar, şehir merkezinden sadece birkaç durak uzaklıkta olup, toplu taşıma ile kolayca ulaşılabilir.
Viyana Tuna Nehri’nde dinlenme

Mobil Turist Bilgi Merkezinin Sezon Açılışı

Mobil Turist Bilgilendirme (MoTI)Mobil Turist Bilgilendirme (MoTI)Yaz aylarında, Viyana’nın ziyaretçileri, şehir boyunca dolaşan Mobil Turist Bilgi ekipleriyle konuşabilirler. Bu ekipler, ilgilenenlere ipuçları, bilgiler ve broşürler sağlar – Albertinaplatz’daki Turist Bilgi Merkezi’ni ziyaret etmenin yanı sıra!
Mobil Turist Bilgilendirme (MoTI)

Biliyor muydunuz ki…

Viyana’nın yüzey alanının yaklaşık %5’i su kütleleri tarafından kaplanmıştır?

Freihausviertel: Viyana’nın Havalı Mahallesi

Freihausviertel, Viyana’nın en havalı mahallelerinden biridir. Naschmarkt’a yakın bir konumda bulunan bu mahallede, rahat mağazaları, canlı yemek yerleri, klasik pubları keşfedebilir veya Üçüncü Adam Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz.

Avantajlarınız: Viyana Uzmanlar Kulübü

Viyana Uzmanlar Kulübü Uluslararası’nın bir üyesi olarak, Viyana ziyaretiniz boyunca özel avantajlardan yararlanırsınız. Kendiniz için Freihausviertel’i keşfedin ve müşterilerinizin gezileri için özel içeriden bilgiler paylaşın!
Vienna Expert Club International üyelerine yönelik tüm avantajlar

Viyana Geziniz: St. Charles Kilisesi’nde Konser Keyfi

Freihausviertel’in hemen yanında bulunan ünlü St. Charles Kilisesi’nde – bir Viyana Uzmanı olarak, özel bir fiyatla orada bir konseri izleme şansınız var!Bu rehber, Viyana’yı ziyaret edecek olanlar için kapsamlı ve bilgilendirici bir kaynak sunmaktadır. Viyana’nın tarihi, kültürü ve lezzetleriyle dolu dünyasına dalın ve unutulmaz anlar yaşayın!

Önceki İçerikHer Seyahat Sever İçin En Güzel Katar Rotaları
Sonraki İçerikTurist Vergisi Uygulamasına Başlıyor
Turizm Günlüğü

Turizm ve seyahat odaklı gazetemiz, Begümce!, Türkiye ve dünya genelindeki turizm gelişmelerini, güncel haberleri ve gündemle ilgili değerlendirmeleri, kesintisiz bir şekilde 7/24 siz değerli okuyucularıyla paylaşıyor. Haber, röportaj veya reklam talepleriniz için bize her zaman ulaşabilirsiniz: [email protected]

Haber Kaynağı

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]