Skip to main content

Abone ol Dilan Polat‘ın eski arkadaşı Nez Demir, sosyal medya hesabından ‘Dilan’da yakında çıkacak’ diyerek avukat Feyza Altun ve gazeteci Seher Sultan’a hakaret ederek tükürdü. Avukat Feyza Altun’da dava açacağını söyleyince Nez demir geri adım atarak özür diledi. Bu gelişmenin ardından Altun paylaşım yaparak ”Bana sakın hakaret etmeyin” dedi.

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlardan tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan ve Engin Polat davasında Sıla Doğu ve Can Doğu ile beraber 11 kişi tahliye edildi. Savcının Dilan Polat için de tahliye istediği ancak mahkemenin bunu reddettiği de ortaya çıktı.Tüm bunların üzerine Dilan Polat’ın tutuklanmasının ardından gözlerin çevrildiği ve mal varlıklarına el konulan fenomen Nez Demir ilginç bir çıkışta bulundu. Fenomenlerle ilgili araştırmalar yapan avukat Feyza Altun’a canlı yayında çıkışan Demir hakaretlerde bulunarak tükürdü. Demir, canlı yayında, “Dilan da yakında çıkacak. Ben Dilan’ı aratmayayım size; onun gibi tükürürüm ben size” ifadelerini kullandı. Bu sözler, davanın kamuoyundaki yankısını artırdı.

FEYZA ALTUN’DAN CEVAP GECİKMEDİ

Hemen ardından avukat Feyza Altun’dan cevap gecikmedi. Altun, “Nez Demir, Dilan Polat dosyasında tahliye olunca ekrana tükürüp bana pislik demiş. Burada spacelerde ağlayarak dilanla alakası olmadığını anlatıyordu binlerce insan önünde korkudan. Şimdi Nez, yeni hobim sensin bu bir. 1 milyar vergiyi sistematik şekilde kaçıranlarda Polatgiller bu iki. Aylardır bu gerekçeyle hapiste olanlarda onlar. Hayırdır ne oldu beraat mi ettiler? Avukatları kaçırdıkları para için malları mülkleri satılsın diye para verdi,sizin hepinizin içinden geçerim. Haddinizi bilin.” şeklinde cevap verdi. Sonrasında paylaşımlarına devam eden Altun; ”Size kimse çökmedi. Size devlet HOP dedi. Sen x odalarında korkuyla Dilan ile alakan olmadığını ispat etmeye çalışıyordun. Günlerce korkudan ağlayarak video çektin. Ortada ayan beyan vergi kaçırma suçu var. Kimse suçtan aklanmış gibi algı yapmaya kalkmasın. Uğraş bakayım görelim ne sırası gelecekmiş.” dedi.Bununla da yetinmeyip ”Biz adımızı bunlarla duyurmuşuz, siz 2016’da vine videosu çekerken ben 3.000 kişi önünde TedX konuşması yapıp ilk kitabımı yazmıştım. Azıcık kendinizi bilin.” ifadelerine yer verdi.

ÖZÜR DİLEDİ

Altun’un cevaplarının ardından Nez Demir, son paylaşımında “bir anlık öfke ile fevri davrandığını” söyleyerek Feyza Altun’dan özür dilediğini açıkladı.Altun ise kendisinden özür dileyen sosyal medya fenomeninin paylaşımını “Sakın beni tehdit etmeye kalkmayın. Sakın bana hakaret etmeyin” notuyla yeniden paylaştı.

Haber Kaynağı

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]