Skip to main content

Sömestr ve Kış Aylarında Bakü & Şahdağ Kayak Turu Heyecanı, Travelzone Operatörlüğünde ve AHG (Absheron Grup) İş Birliği İle Başladı! 

Last Updated on 24 Ocak 2024 by Turizm GünlüğüKış aylarının en çekici aktivitelerinden biri olan kayak sporunu bu sefer sömestr tatilinde ve tüm kış sezonunda Azerbaycan’ın gözde kayak merkezi Şahdağ’da yapmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise sizi yazımızın devamına alalım: Kayak TurlarıSömestr ve Kış Aylarında Bakü & Şahdağ Kayak Turu Heyecanı, Travelzone Operatörlüğünde ve AHG (Absheron Grup) İş Birliği İle Başladı! Aileler ve öğrenciler için dinlenme ve yeni yerler keşfetme fırsatı anlamına gelen sömestr dönemi ve kış sezonu boyunca Bakü’den Şahdağ’a yapacağınız kısa ve keyifli bir yolculukla karla kaplı dağların arasında bembeyaz keyifli bir maceraya atılabilirsiniz.

Şahdağ Kayak Merkezi’nin Sunduğu Eşsiz Deneyimler

Sömestr Tatilinde Bakü'den Şahdağ'a Kayak TuruŞahdağ Kayak TuruAzerbaycan’ın ilk ve en büyük kayak merkezi olan Şahdağ, her seviyeden kayakçıya hitap eden pistleriyle ünlü. Başlangıç seviyesinden profesyonele kadar herkes için uygun parkurlar bulunuyor. Ayrıca, kayak ekipmanları kiralama, kayak okulları ve çocuklar için oyun alanları gibi birçok olanak da sunuluyor.

Doğanın Kalbinde Konaklama İmkanları

Travelzone Operatörlüğünde AHG (Absheron Grup) İş Birliği İleSömestr ve Kış Aylarında Bakü & Şahdağ Kayak Turu Heyecanı, Travelzone Operatörlüğünde ve AHG (Absheron Grup) İş Birliği İle Başladı! Şahdağ, konaklama açısından da zengin seçeneklere sahip. Lüks otellerden dağ evlerine kadar çeşitli konaklama alternatifleri mevcut. Her bütçeye uygun seçeneklerle, Şahdağ’da bir gece geçirmek, doğanın içinde unutulmaz bir deneyim olabilir.

Lezzet Durakları

Kayak sonrası enerjinizi geri kazanmak için yerel Azerbaycan mutfağının yanı sıra uluslararası mutfakların lezzetlerini de burada bulabilirsiniz. Restoran ve kafelerde sıcak içecekler ve lezzetli yemekler, soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi.

Şahdağ’da Kayak Dışında Yapılacaklar

Kayak dışında, Şahdağ’da yapabileceğiniz birçok aktivite de bulunmakta. Doğa yürüyüşleri, at binme turları ve kar motosikleti gibi alternatifler, doğaseverler için mükemmel seçenekler oluyor.

Kısacası Sömestr Tatilinde Ve Kış Sezonunda Şahdağ’a Gitmek İçin Bu 5 Nedeni Göz Önünde Bulundurun

Sömestr Tatilinde Bakü'den Şahdağ'a Kayak TuruŞahdağ Kayak TuruDoğa İle İç İçe Bir Deneyim: Berrak gökyüzünün Kafkas Dağları’nın karla kaplı görüntüsü ile birleştiği büyüleyici manzaranın tadını çıkarın. Şahdağ Milli Parkı’nın doğal güzelliklerini keşfedin. Ve bu güzel manzaraların kış tatiliniz için mükemmel bir arka plan oluşturmasına izin verin.Her Seviyeye Uygun Kayak Pistleri: Tüm aile bireylerinin keyif alabileceği, farklı zorluk seviyelerindeki kayak pistlerinin tozunu attırın.Konforlu Konaklama Seçenekleri: Lüks otellerden geleneksel dağ evlerine kadar, her zevk ve bütçeye uygun, doğa ile iç içe konaklama imkanlarını değerlendirin.Lezzetli Yemek Alternatifleri: Yerel ve uluslararası mutfakların en güzel örneklerini tatma fırsatını yakalayın.Çeşitli Kış Aktiviteleri: Kayak ve snowboard dışında kar motosikleti sürme, doğa yürüyüşleri yapma, at binme gibi daha fazlasını deneyimleyin.

Sömestr Ve Kış Döneminde Bakü & Şahdağ Kayak Turu

Doğanın, kayak macerasının ve konforun bir arada olduğu Bakü Şahdağ’da bu özel deneyimi yaşamak için 6 Günlük Bakü & Şahdağ Kayak Turu‘nu değerlendirebilirsiniz. İşte bu turda göreceğiniz ve deneyimleyeceğiniz şeyler:İsrail ve ABD Dışında Dünyanın Tek Yahudi Kasabası Olduğuna İnanılan Kırmızı Kasaba’yı Yakından GörünKırmızı KasabaBu turda sadece kayak yapmayı değil ekstra olarak düzenlenen Kırmızı Kasaba turuna katılarak yaklaşık 4.000 kişilik nüfusu olan, Azerbaycan’ın yayla nüfusunun veya Dağ Yahudilerinin birincil yerleşim yerini yakından görebilirsiniz. Kırmızı Kasaba dünyanın hayatta kalan shtetli son olarak kabul edilir. Muhtemelen çatıların çoğunda kullanılan kırmızı kiremit nedeniyle “Kızıl Kasaba” veya “Kızıl Köy” olarak anılır. Köy, daha büyük olan Kuba kasabasından Kudiyalçay (veya Kudyal) Nehri’nin karşısında yer almaktadır.Panoramik Şehir Turuna ÇıkınFlame Towers, BakuFlame Towers, BakuEski şehir, Dönme Dolap, Venedik Parkı, Flame Towers, Türk Şehitliği, Bayrak Kale, Milli Meclis Meydanı ve Azerbaycan Şehitler Sokağı görülecek yerler arasında sizi bekliyor.Lezzetin Ve Müziğin Keyfini ÇıkarınŞirvanşahlar restoranŞirvanşahlar restoranAynı zamanda müze olan Şirvanşahlar restoranında müzikli ve Azerbaycan milli yemeklerinden oluşan muhteşem bir geceye katılın.Haydar Aliyev Otomobil Müzesi ve Kültür Merkezi Turuna KatılınHaydar Aliyev Otomobil MüzesiHaydar Aliyev Otomobil MüzesiAzerbaycan mitolojisinde Hazar Denizi’nin yükselişini yansıtan, ünlü mimar Zaha Hadid’in özel tasarımı olan bu bina yaklaşık 3,5 yılda inşa edildi. Azerbaycan’ın en önemli yapıtları arasında gösterilen bu bina, fütüristtik ve modern mimarisi ile Azeri toplumunun geleceğe yönelik yaklaşımlarının da bir sembolü olarak kabul ediliyor. Otomobil Müzesi içerisinde Haydar Aliyev’in otomobillerine ilişkin birbirinden güzel otomobilleri görme fırsatı bulacaksınız. Merkez içerisinde ise sergilerin yanı sıra arkeolojik bulgular, etnografya bölümü ve Haydar Aliyev’e ilişkin kişisel eşyalar yer alıyor.Tüm bunları bizzat deneyimlemek için Travelzone Operatörlüğünde ve AHG (Absheron Grup) İş Birliği İle düzenlenen Sömestr ve Kış Aylarında Bakü & Şahdağ Kayak Turu‘na katılabilirsiniz. kayak turları – kayak turları – kayak turları.

Haber Kaynağı

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: [email protected]